EDIT: I added Finnish and the photo as the system is working again.

(Hum in the well-known Christmas melody:) "All I want for Birthday is - sorry darling - my Wollmeise and Posh Yarn..." or so I thought. Wollmeise and Posh failed me but it was many times made up by my Secret Pal who remembered my birthday! And how. After reading the Knitter's Almanac I got from Taiska I have been longing for more Zimmermann on my bedside table. And now: Knitting without Tears! It's not really that purl stitches would give me itches or that I wouldn't know how to knit a hat, but I just love the way she writes. So witty, so understanding, so humorous. She was wise, that woman.

Luulin, että paras synttärilahjani olisi Wollmeisen ja/tai Posh Yarnin lankapakettien saapuminen. Katin kontit. Parasta oli tietty, että internationaali-salaiseni muisti sekä syntymäpäiväni että haaveeni Zimmermannin kirjoista! Saatuani Taiskalta Knitter's Almanacin olen toivonut joskus saavani lisää rouvan kirjoja, ja nyt sain Knitting without Tearsin. Kyse ei oo niinkään siitä, että tarvitsisin apuja nurjissa silmukoissa tai peruspipon vääntämisessä, vaan siitä kuinka hän kirjoittaa. Tekstiä on vain niin nautinnollista lukea, se on älykästä ja viisasta.

464873.jpg

And wise is my Pal too. She knew that every gift is made perfect by adding there some really nice chocolate. Green & Black's Organic in both Bittersweet Chilli and Milk. Heaven.

Ja viisas on salainen ystävänikin; hän tiesi että täydellisessä lahjassa on aina mukana vähän suklaata. Tällä kertaa kahtakin erilaista. Taivaallista.

Thank You Kitten!