Katsokaa - Look! (Doesn't look too good on my orange-green blog background - my apologies)

315914.jpg

Oi, mitä onkaan sisällä?  - Ooh, what's inside?

315917.jpg

Pinkki ihanuus: South West Tradingin ruusunpunaista soijasilkkiä, ruusun terälehdillä maustettua ruokosokeria, polkkakarkkeja polkkaajalle ja pienenä väripiristeenä vihreää teetä.

A pink wonder: Rosy soy silk from South West Trading, cane sugar seasoned with rose petals, peppermint candies and refreshing green tea.

 

Jospa tämä vain olisi ollut minulle. Tämä on lähettämäni marraskuun SNY-paketti, jota ilahduttamani (?) henkilö ei vaivautunut hakemaan postista vaan se palautui minulle lunastettavaksi. Syitä on sysissä jos sepissäkin; posti ei ilmeisesti saanut toimitettua perille pakettikorttia, ja tajusin lähettää sähköpostia vasta reilusti myöhemmin kysyäkseni, miksiköhän blogissa ei ole näkynyt uutisia. Lähetin sähköpostilla paketin koodin, mutta puolitoista viikkoa ei ilmeisesti riittänyt paketin noutamiseen. Maksettuani nyt sekä paketin sisällön, postituksen että lunastuksen en todellakaan ole halukas lähettämään sitä enää uudelleen. Minua harmittaa tosi paljon ja olen myös jotenkin loukkaantunut. Olivatko yllätykseni näin huonoja? (pikku marttyyri nyt velloo itsesäälissä - suokaa anteeksi!)

This is the packet I sent to my Secret Pal who didn't bother to pick it up and the post returned it to me. I'm so pissed off.