Koko syksyn olen saanut ihania paketteja Taiskalta. Viimeinen saapui viime viikolla ja duunailinkin postausta innoissani heti samana iltana. Onnistuin kuitenkin hiireilemään vähän vikaan ja kadotin koko postauksen sen ollessa viittä vaille valmis. Ketutti sen verran, että vasta nyt sain uudestaan ryhdyttyä puuhaan. :O

Taiska oli neulonut mulle kaulurin Dropsin Alpacasta. Se on Ruskea, Pehmeä ja Lämmin, täydellinen suorastaan. Kuvan on Taiska postannut jo aiemmin. Paketissa oli myös suuta makeaksi, Vintiön silmät kirkastuivat, kun avasin pakettia: "Tikkadji!" No, armahdin ja annoin hänen syödä toisen. Itse pistelin toisen ja kaikki SukuLakut. Nam! Viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä hän lähetti mulle Elizabeth Zimmermannin Knitter's Almanacin. Ihana kirja! Mitä siitä että kuvat ovat pieniä, mustavalkoisia ja painojälki enintään tuhnuista. Pyh. Tämän tunnustetun gurun teksti on mielenkiintoista eikä siitä puutu särmää. Hänellä on niin paljon elämänviisautta ja huumoria, ettei teksti tunnu saarnaamiselta, vaikka siitä paljon totuuden siemeniä voi itseensä imeäkin. Eikä sitten unohdeta niitä ohjeita ja ideoita. Legendaariset mokkasiinisukat aion ainakin kokeilla pikapuoliin.

Kiitokset Taiska upeista langoista ja muista mieluisista lahjoista. Syksy on ollut ihana, kun ollut mitä odottaa. Kiitokset myös Kristelille vaihdon järjestämisestä.